Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay

Om Opticare Nordic A/S

Vores koncept er at producere og levere produkter i høj kvalitet til ærlige priser. Vi har stor fokus på miljø, økologi og allergivenlighed. Alle vores hovedprodukter er mærket med Svanen eller Blomsten og opfylder alle krav til allergiproblematikker.

 

Opticare Nordic blev startet i 1998 og har i sin 20 årige levetid leveret forbrugsvarer til erhvervslivet for mere en 400 millioner kr. Fra ganske få produkter i 1998 omfatter vores sortimentet i dag mere end 1800 varenumre. Hovedprodukterne er vaske- og rengøringsprodukter, der produceres efter egne recepter, samt et bredt sortiment i wellness og papirprodukter.

 

Alle vores erfaringer igennem 20 år har vi nu samlet i vores nye sortiment til privatbrugeren, der ønsker at gøre hverdagen lidt lettere – og ikke mindst støtte sin forening. Tunge kvalitetsprodukter leveret lige til døren – lettere kan det ikke blive.

 

Vi støtter foreninger og mange gode formål

Vi har igennem årene sponseret forskellige klubber og velgørende institutioner med et syvcifret beløb. Senest Hospitalsklovnene og Team Rynkeby.

Kunden har altid ret

Vores erfarne kundeservicemedarbejdere sikrer, at du ikke bliver skuffet, hvis noget ikke er, som du syntes det skal være, eller forventede. Kunden har ALTID ret og du har fuld returret på alle leverancer. Vi kan og vil ikke have utilfredse kunder. Har du input, spørgsmål, ris eller ros, kan du sende en mail og du får svar senest dagen efter – og sikkert før.

 

De bedste hilsner og rigtig god fornøjelse med din første handel – som vi honorer med en gratis specialudviklet Sportsvask til svedigt sportstøj, ved ordre på minimum 500 kr.

 

De bedste hilsner Opticare Nordic A/S

 

Morten Dall
Adm. direktør

 

 

 

Dit abonnement er på pause, dette er et preview